• Επιστημονικός υπεύθυνος

 • Αθανάσιος Σιαφάκας,MD

                       

              Ο Αθανάσιος Σιαφάκας, MD, είναι στρατιωτικός ιατρός και θεωρείται κορυφαίος στην αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων αγγειοχειρουργός στην Ελλάδα,

          με ειδική  εκπαίδευση στην Αγγειακή Υπερηχογραφία και τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

 • Η σταθερή συνεργασία του με το Πολυϊατρείο ΙΑΣΗ εξασφαλίζει τη συνολική παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.

  Ο Αθανάσιος Σιαφάκας έχει την απόλυτη εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων - ευρυαγγείες, κιρσοί κάτω άκρων, φλεβικά έλκη, θρομβώσεις και Μεταθρομβρωτικό Σύνδρομο, κιρσοί πυέλου και γεννητικών οργάνων (Σύνδρομο πυελικής συμφόρησης).

  Η εμπειρία αλλά και χιλιάδες απόλυτα επιτυχημένες επεμβάσεις τον ορίζουν αναμφίβολα ως κορυφαία επιλογή. Με τους έμπειρους συνεργάτες του εφαρμόζουν με άριστα ιατρικά κι αισθητικά αποτελέσματα όλες τις σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες τελευταίας γενιάς όπως Laser, Ραδιοσυχνότητες (RF), σκληροθεραπεία, που αποτελούν τη μέθοδο εκλογής για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών. Ειδικά για τη θεραπεία των κιρσών, επεμβαίνει τόσο με τη χρήση laserκαι ραδιοσυχνοτήτων όσο και με άλλες ενδεδειγμένες κατά περίπτωση μεθόδους όπως οι μικροφλεβεκτομές. Χωρίς γενική αναισθησία ή επισκληρίδιο, χωρίς καν μέθη, χωρίς την παραμικρή ανάγκη νοσηλείας ή παραμονής στην κλινική, όπως ορίζει η σύγχρονη Αγγειοχειρουργική.

  Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία – είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα που εξασφαλίζει η σύγχρονη ιατρική επιστήμη.

  Ακόμα, ο Αθανάσιος Σιαφάκας είναι ο opinionleader, ο επίσημος εκπαιδευτής ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (όπως αγγειοχειρουργοί, πλαστικοί, δερματολόγοι) στην εφαρμογή σκληροθεραπείας για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στην Ελλάδα και την Κύπρο, για λογαριασμό του #1 παγκοσμίως φαρμάκου.

  Επίσης, είναι επικεφαλής του Επιστημονικού Κέντρου Φλεβικών Παθήσεων VeinCenter, το οποίο όπου παρέχει ολοκληρωμένη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία με τις πιo σύγχρονες μεθόδους για όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων στα πόδια.

  Γνωρίστε τα πάντα για την επιστημονική κατάρτιση

  του Επιστημονικού Υπεύθυνου κ. Αθανασίου Σιαφάκα

  κι ενημερωθείτε για την ορθή αντιμετώπιση

  των φλεβικών παθήσεων των κάτω άκρων στο

  www.veincenter.gr

  Το Επιστημονικό Κέντρο Φλεβικών Παθήσεων VeinCenter

  βρίσκεται στην οδό Κουσιανόφσκυ 12, 115 25 Αθήνα, τηλ. 210 6996 342